در سال جاری انتظار می‌رود که سهمیه بنزین به همان شيوه ای که در سال گذشته بود، در ساعت صفر اول هر ماه به کارت سوخت بازجو شود. این موضوع خاصی برای خبرنگاران ندارد و محتوای رونوشتی خواهد بود.

نکته مهم این است که چند سال اخیر واکنش های 다양한 در این زمینه در محافل اقتصادی و رسانه ای کشور رخ داده است. نهادهای مختلف بر چند موضوع تکیه کرده اند:
1- خطرات افزایش قیمت سوخت به گرانی مواد غذایی و سایر آیتم های ضروری:
چندین نفر از متخصصان اقتصادی اعتراض کرده اند که افزایش قیمت سوخت در کاهش تولید استهلاک منجر می شود و هزینه های تولید افزایش می‌یابد. این موضوع دوباره بعد از افزایش قیمت سوخت مد نظر قرار گرفت.
2- وابستگی زیاد ایران به انرژی استراتژیک:
دولت منتقد به وابستگی زیاد به انرژی است، مخصوصاً انرژی استراتژیک و انرژی می‌گوید که برای کاهش این وابستگی باید در بخش‌های مختلف تلاش کرد. مثلاً چاره ایرانی چگونه باشد؟
3- ظرفیت بالقوه در مکان های مختلف برای توسعه انرژی بادی و خورشیدی:
چندین مقام مسئول می‌گویند که ظرفیت های بالقوه برای تولید انرژی بادی و خورشیدی را برنمی تابند و سیاست‌های قابل قبولی در این مورد دنبال می‌کنند.
4- اجتماعی سازنندگی افزایش قیمت سوخت:
روابط عمومی دولت و طرفداران آن حمایت های مختلف اجتماعی و فنی و سخت برای ایجاد درک و اعتماد به افزایش قیمت سوخت دارند، اما مخالفان نظرات مختلفی که عموماً متهم به بی تعبیری شده اند دارند.

شما هم اگر در این منطقه هستید به ما خبر بدهید.

توسط nastoor.ir