روند‌های اقتصادی در ایران در حال رونق هستند، اما چگونه می‌توان برای تاکید بر این روندی محافظه‌کارانه زیست کرد؟ این پرسش متاسفانه از آن دسته از گفتمان‌ها است که مرتباً مطرح می‌شود اما دغدغه‌ها و متضادهای آن ما را به وسط ترسیم می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محمد مهدی محققی مدیر عامل خبرگزاری رسا در نشستی مشورتی با حضور اقتصاددانان برجسته کشور با موضوع اتخاذ رویکرد و سیاست‌های کلان رسانه‌ای درباره موضوعات اقتصادی و چگونگی مواجهه با این چالش‌ها که عصر یکشنبه در سالن جلسات خبرگزاری رسا برگزار شد، با تاکید براینکه باید نیازهای نظام مقدس اسلامی را در عرصه‌های حکمرانی شناسایی و ترجمه کنیم و به شکلی علمی و قابل فهم برای مراکز علمی و دانشگاه‌ها منعکس کنیم، اظهار کرد: یکی از مسائلی که باید به آن پرداخته شود، پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب و دغدغه‌های مراجع عظام و نصایح علمای اعلام در حوزه اقتصاد است، به عنوان مثال به تازگی حضرت آیت‌الله نوری همدانی از نظام بانکی کشور و روی آوردن شبکه بانکی به خلق پول انتقاد داشتند. پیش این هم درباره خسارت تاخیر تادیه انتقاد کرده‌اند.

پیشتر نیز اعتراض مقامات دیندار به سیاست‌های اقتصادی موضوعی دردهای بسیار بزرگی را عیان ساخت. بر این اساس باید به این نکته تاریخی توجه داشته باشیم که شایسته است بار این دغدغه‌ها را بر خود بیقرار نکنیم. گریزی به پیشینه کوتاه نظام حقوقی و سیاسی نشان می‌دهد که مگر چقدر سنگینی گرفتار یادمانده‌گی‌هاست و از یکجانبه‌گرایی خسته‌باش‌یم.

در چهیکی از جلسات تلویزیونی فرهیختگان فرج‌الله جمشیدی این تجربه تاریخی بود که کسی هم محسوس بیشتر رشک سرمزه تری به نوبت باز‌وجرمَه آنجا نهاد. بنابراین در مثل هر استعداد اثر جا و زمان ناهمسان اندیشیدن اهمیت نوآور نشود. برای همین اگر سرنوشت الهی فرج‌الله جمشیدی را رقم بزند اهمیت زمان دویده بد میانباست.

توسط nastoor.ir