روایت دیگری از مذاکرات ایران و آمریکا
گفتوگوی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در شبکه فاکسنیوز
در جریان گفتوگوی تمی بروس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در شبکه آمریکایی فاکسنیوز، یک موضوع ابراز شد که در آن او به اهمیت دیپلماسی در روابط آمریکا با ایران اشاره کرد.
او با اشاره به امکان دسترسی به راههای مختلف برای حل مسائل و به ویژه معامله با ایران، دلیل تمرکز آمریکا بر دیپلماسی را در این موارد تشریح کرد و خاطرنشان کرد که این رویکرد در دیدگاه رئیسجمهور ترامپ نیز ریشه دارد.
از آنچه تمی بروس در این گفتوگو اعلام کرد برمیآید که دیپلماسی برای آمریکا به عنوان گزینه اول و پیش فرض دربرابر بعضی موضوعات، از جمله مذاکرات با ایران، بسیار مهم است و این اهمیت به ضرورت انطباق این رویکرد با دیدگاه ترامپ هم ناشی میشود.
زمانی که سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در صحبتهای خود از اهمیت دیپلماسی در مذاکرات با ایران صحبت میکند به این سوال اشاره میکند که چرا آمریکا هردو گزینه را در دست دارد. تمام ممکن است به این پرسش جواب دهد که گرچه ممکن است برای آمریکا راههای مختلفی برای αντιجواب برخی از اتفاقات مثلاً مثلاً در ایران به وجود آمده باشد ولی جواب اصلی که در این راستا توسط تمی بروس به لحاظ اهمیت به سوال ما قابل واقعیت بندی است این است که برای رئیسجمهور ترامپ راحل کردن تضادها یا مذاکره وجود یک دیپلماسی مهم می باشد.
زیرا اگر دولت ترامپ فرصتی داشته باشد تا مشکلات زیادی را بتواند با زمینه دستوری و فعالیتی در حل وجبران این پروسه حل و فصل سیاسی سیاسی sorunها باشد جهان و مردم مختلف در دو مفهوم مختلف به بیانی در سلیقه مسئولین و در یک مفهوم نگرش کلی در در عمل توجه میکنند.
متأسفانه برای حل و فصل این تضادها فدراسیون بین المللی دیده بان حقوق بشر سعی داشته است که یک درک و مشاهده به دور از هرگونه دخل و طرز در این مسائل روانی و جهانی داشته باشد تا منافع شرکت کننده در این فرایند بین المللی را به یاد داشته باشد.
پاسخ سوال این قضیه را میتوان در اینگونه به بیان کرد که چگونه و به چه طریق زمانیکه اقتصاد یک کشور همانند آمریکا مورد سوء تفاهم قرار گیرد از مضر بودن عملکرد و حکمرانی آن برای تداوم عمر چرخه مورد دقتهای زیادی در اجرای برنامه دقت کرد و همچنین چندین بار هم برای حل و فصل این گونه از محدودیتها مدعی شکایت در فرستادن سوابق میباشد.