اقلام دستی با قدمت历史ی در فارس کشف می شود

مسیر عشق به تاریخ همیشه طولانی و عمیقی داشته است. فارس، که زادگاه بسیاری از مسیرهای خبری مهم تاریخ ایران است، همین نقطه اتکا برای حفظ سنت های فهومی تاریخی است. اما جانمایه اصلی این مقاله هم اکنون به یک کشف تاریخچه ای در یک村کشی، واقع در جمسنجان فارس اشاره دارد. پیش بینی می‌شود که این یافته یک خمره به دوران ساسانی به جا مانده باشد. یک مدیرکل میراث فرهنگی ایالت فارس نیز دلیلی برای انتقال این خمره به پایگاه جهانی، تیخت جمشید است. او می گوید یک خمره تاریخی که در ارسنجان فارس موردکتشف قرار گرفت و تصاویر آن در فضایی مخابراتی منتشر شده است.

از آنجایی که تاریخ یک میله سنگین نیست، ولی لطمه هایی سست‌پایه در تاریک تاریخ از مرز زمان فراتر رفته است. البته در مثال بر کارکرد یکخمره فرو قوم که مربوط به ساسانی می باشد و نوعی مخزن برای اجناس غلات می باشد، یک هسی له مایه را عوض و بر این مدار تاریخ داستان « میلانجی» و موقوفه» ارزش افزوده از این سندی را حال حاضر کامل میکنه.

از نظر محمد ثبثا قلی اقلیدی خبرنگار ایرنا، یک قدرت مشهود در غار یک خمره چوبی فریاد میزند که نمایانکننده نامحدود ترین دوره ایرانیان می باشد. مدیری کل میراث فرهی کультور ایالت فارس، یکید عنه دلایلی برای این انتقال هستند. او می گوید، طبق شواهد اولیه این خمره مربوط به دوره ساسانی شده. فکر خوبی بود که دریافت این خمره بعنوان مخزن برای آذوقه و غلات و طراحی بود. احتمال می رود که هیچنوع سکه یا طلا بر روی آن یافت نشده باشد.

جالب این است که پس از این عمل به محل کشف اعزام کرده ایم تا مجددا مراحل میراث فرهنگی را نیز برای این خمره انجام دهند. در حال حاضر این خمره انتقال داده شده است و برای آنکه به تایید نهایی برسد دراین میان علاقه مندان از بخشی از آن که می توانند متن در کنار عناصر ترسیم شوند استفاده خواهند کرد. در ادامه نیز بر حسب ارتباط مربوطه برای این خمره مربوطه، نتایج بررسی ها خبر رسانی خواهیم کرد.

توسط nastoor.ir