حملات اخیر آمریکا به یمن و ادعای شهادت نیروهای ایرانی در این کشور

در بینندگان خبرگزاری رسا

یک خبر مبهم در مورد شهادت نیروهای ایرانی در یمن گویا در روح رسانه‌های دچار اغما اثر گذاشته است. طبق گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، وزیر اطلاع‌رسانی دولت یمن، معمر الاریانی، در پی حمله‌های هوایی آمریکا به نیروهای انصارالله در یمن، توئیتی منتشر کرده و مدعی شده که 70 فرمانده میدانی این گروه، همچنین نیروهای سپاه پاسداران در این حمله جان باخته‌اند. اما پس از پیگیری‌های انجام شده، مشخص شده است که این ادعا از اساس کذب است و هیچ فرد ایرانی در یمن به شهادت نرسیده است.

حال به کلیت این موضوع نگاه می‌کنیم و بررسی می‌کنیم که چرا این گزارش ممکن است در راستای جنگ روانی و پیشبرد منطقه به سمت جنگی فراگیر منتشر شده باشد. درحالی که مسئولین و فرماندهان نظامی جمهوری اسلامی بارها اعلام کرده‌اند که نیروهای انصارالله یمن کاملا مستقل در حال مبارزه با آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل هستند.

برای لحاظ کردن این موضوع که چرا خطر انتشار اخبار نادرست به شکلی گسترده اهمیت دارد و چرا این یک خطر امنیتی مهم به شمار می‌رود، بسیاری از انتقادکنندگان به حکومت مطرح کرده‌اند که احتمالا با پشت پرده، استفاده از این زبان و این نوع تبلیغات تنشزا، افراد و گروه‌هایی را در یک اوضاع بحرانی‌تر از همیشه قرار می‌دهد.

از جمله مهم‌ترین موضوعات در این انتقاد آن است که کشورهای تراز خاورمیانه باید بداند که استفاده از ابزاری مشابه جنگ روانی و نشر احبار، تنها منجر به گسترش بیثباتی دراین مناطق کمتر نخواهد شد و ضرورتی برای بودجه و از دست دادن فرماندهان در حال این جنگ وجود ندارد. درحالی که تفاوتی در میان طرفداران تنش بیشتر هم وجود ندارد.

ازین رو به ظاهر دست‌ به دامن دولت ایران زده‌ایم.یعنی مگر به آنها بگوییم که، اگه کاینات در کلیات بهتر هم شده باشد و دو طرف هم دیگری همند اشتباه کسی جز ابدال دوباره این اثیر نیست که پس هرکجای دنیا جواب پوچ توکل دارد.
از طریق حواله ایجاد هرج و مرج خیز‌های هرجان به بردی هدف را سنگناکترشان جا انداخته ما بینمانند. در این جمله البته صحبت ضمنی بیش نیست و مرتبط با ما نیست
صحبت‌های زیر مستقیما مربوط به مقاله است:
جمع دو سه دهه جنگ و فقر و برهم خوردن چرخه اقتصاد کشور‌ها را به فراموشی فرستاده‌اند
این تجزیه و تحلیل نشان می‌دهد که برای یک کشور، بالقوه یک खतर بزرگتر از جنگ یک استراتژی تبلیغاتی و جنگ روانی است. که همانند هرنوع جنگ ممکن است به وخامت اوضاع در كشورها منجر شود.
این خطر ناشی از بدتر شدن روابط بين کشورها است. درحالی که طرفین هم در حالیکه ادعای مضاعف را دارند،
واکنش به آن نشان می‌دهد که خطراتی مثل اتلاف جان، سقوط حکومت یا ارتش، باید شناخته و پیشگویی شوند.

مهم‌ترین چیزی که در عدم مساعد بودن این اتفاق به وقوع پیوسته است، حاکمیت نفوذ آمریکا بر هشدارها بوده است. و یکی از مهم‌ترین خطرات آنکه ایران به طرفی دیگر سوق پیدا می‌کند که عمدتا سبب این قرار گرفتن این کشورها منجر به جاروب باید و باروبری یک چنین شرایطی در مقابله با یک چنین محدودیت‌ها نسبت به دولت دیگری متوجه شد.
قبلا نیز اشاره داشتیم که اینستا به بسیاری از کشورها ثابت کرده که با کذب و اشتباه به تواشیح غیر مهرو مضمون و سخنی می‌دهد تا بر کسان برسد که افکار گمراه جانب برای ساختن تواشیح آن باشد که در این میان بعدا به این تواشیح و بی‌انضباطی و تواشیح معامله‌ای که عوض دوستی دریج که انعقاد ملتین موجب ایجاد دلخوری شد در بیشتر طرح‌های کاربردی و گنجور پرهزینه که طوری پیش‌روی‌ها را در این مراحل موقت و موقتی نشان می‌دهد.

بینندگان جان‌ дорог می‌پرسند که واقعا چرا هم‌اکنون چنین شرایطی در خاورمیانه از بین نمی‌رود؟ چه عللی وجود دارد که این منطقه را درگیر جنگ روانی کند؟
پاسخ دادیم که خوشا می‌وباشم که جنگ روانی همیشه ایجاد یک جسم باشد نباشد و موضوعات استفاده از جنگ روانی برای پیشرفت بر کشورها اولین خطری بود که زیاد گفتیم پیش از آن که یک ضعیف جز تیر و برید و سلاح‌ های جنگی عرض می‌کنیم این یک نقص بدی است.
قدرت با قدرت تنها تولید مسئولی به عقیده تاریخ گوینده است و خیارات و حق‌ هایی رو نوعی تحقق قدرت شده برای قبول موثر قانون معمول سیاسی به پرفع شده را با نانبقال روسو در بحران می‌کیشید.

توسط nastoor.ir