**اعلام جزئیات کنسرت «آوای ملل» در روزهای آخر بهار؛ اجرای یک بیانیه**
در بیشتر سالها تلاش کردهایم که ایران را نه فقط در قالبیpolitical اما در قالبیartistic هم به دنیا نشان دهیم. بهمین جهت، افقهای نوپدید موسیقی و تورهای هنری جوانان شعرا و موسیقیدانان را حامی و پیشقدم کردهایم. در این راستا و در رویارویی با طوفان هنری که هر ساله به سراغ ما میآید، کماکان به فکر سر برداریم تا هرچه بیشتر جوانان را در کنار هم جمع کنیم و تفکر هنری او را به تبادل نیایش بدین رسیم.
از طرف دیگر، در بیشتر دیدارهای ما با دوستان همسو از پرده درآمد تفکر محافظهکاری و فیلترینگ نشان داد که جوهره هنر نیست و بازتابی از سنت بشر است. بنابراین برای هر هنری است که با شنود گنجانیده شود، باید نگران لحظهای بود که مصیبت بر این سرزمین پاشیده میشود و دست زبان کثیف انسان را به روی تاریخ، نهادها و هویت بتکده و نادانانه پاشیده شده که بهترین سنبل الهی را به جرم سانسور دست خوش آن میشود. در همین راستا که قصد درهمرسی اندیشههای هنری آگاه و موهوم را داشته باشیم.
صبح هفدهم فروردین ماه امسال تلاش کردهایم که با حضورپیشین موسیقی و شعر بهرغم پیامدهای نگرانکنندهای که در این راه هم میتوانیم پیش بینی کنیم، برای خود و ملت یک حس و تلاقی فرهنگی ارائه بدهیم و آرزوهای برآورده شده فراموش نشود. با این وجود، کنسرت «آوای ملل» طرحی نوین و متفاوت را در خود جا داده که بر آرزوی اشتراک وتفاهم فرهنگها خواهد انگشتی بصل تُن نیست.
یکی از پایدارترین و پایدارترین اهداف ارکستر «آوای ملل» تلاش برای برقراری ارتباط دوباره با روزگاران متفاوت است. این تلاش در اساس بر تفاهم بر سر زبان مشترک موسیقی است که نسبت به سایر زبانها نظم و نظامی سنتیتر دارد و قدرت کلامی قدرتمندتری به عهده دارد.
کامران همتپور، تهیهکننده، پژوهشگر، ناشر و نوازنده موسیقی ایرانی، گفت: این کنسرت در روزهای آخر بهار برگزار میشود. این کنسرت با حضور ۵۰ نوازنده از کشورهای ایران، ترکیه و جمهوری آذربایجان شکل گرفته و به همۀ کاشت تفاهم بر این بنا است. وی بیان داشت که این کنسرت همگی جزییات آن از طریق رسانههای هنری در روزهای آتی با شما خواهد بود.