**اعتلای نیروی زمینی ارتش: تاکید بر سه اصل ارگونومی و اجرای طرحهای راهبردی**
در یک رویداد مهم، امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، در روز افتتاح ۱ هزار و ۵۸ واحد مسکونی نیروی زمینی ارتش در شیراز، ضمن تبریک عید سعید فطر، خبر از سه طرح راهبردی برای اعتلای نیروی زمینی ارتش داد که با موافقت مقام معظم رهبری و فرماندهی کل ارتش به تصویب رسیده است.
**طرحهای راهبردی برای اعتلای نیروی زمینی**
فرمانده نیروی زمینی ارتش سه طرح راهبردی را به نامهای لبیک ۱، لبیک ۲ و لبیک ۳ اعلام کرد. طرح لبیک ۱ به چابک کردن نیروی زمینی و ساختار آن اشاره دارد تا نیرویی هوشمند و چابک در ساختارها داشته باشیم. طرح لبیک ۲، که در ۱۵ محور در حال اجرا است، پاسخگویی به منویات مقام معظم رهبری، تسلیحات هوشمند نقطهزن، دورزن و قابلیت شبکهای شدن را مورد توجه قرار داده است. طرح لبیک ۳، مولد کردن سرمایههای راکد و ساخت پادگان، بیمارستان و منازل مسکونی را به هدف قرار داده است.
**تاکید بر سه اصل ارگونومی**
امیر سرتیپ حیدری خاطرنشان کرد که سه اصل در نیروی زمینی ارتش به عنوان اصول فرماندهی وجود دارد: ولایت محوری، عدالت محوری و شایسته سالاری. این سه اصل، زیربنای عقیدتی و فکری بزرگی را در مسیر تعالی تشکیل میدهند. فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد که نیروهای زمینی، نیروهای محوری هستند که هدفمند در مسیر خود در حال حرکتند.
**اعلام موفقیت در ساخت منازل مسکونی**
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، موفقیت در ساخت منازل مسکونی را اعلام کرد. وی گزارش داد که در مجموع در گذشته تنها برای ۳۳ هزار پرسنل نیروی زمینی خانه داشتهایم که با هدایت مقام معظم رهبری و فرماندهی کل ارتش، ساخت ۲۳ هزار خانه دیگر در برنامه قرار گرفت که امروز ۱۳ هزار و ۵۰۸ واحد افتتاح میشود؛ همچنین ساخت ۸ هزار و ۷۰۹ واحد هم در حال عملیات اجرایی است که بین ۲۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
**افزایش توان رزمی و آمادگی برای مقاومت**
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، وجود ارادهای که فرمانده کل ارتش دارد را خبر داد و اظهار داشت که امروز نیروی زمینی در بالاترین و بهترین وضعیت آمادگی رزمی قرار دارد و آماده است تا توهم اقتدار دشمن صهیونیست و آمریکای جنایتکار را نابود کند.
**نگاه انتقادی به روند ساخت منازل مسکونی**
سؤال اینجاست که آیا سندی وجود دارد که نشان دهد این طرحها و برنامهها، بخشی از یک سیاستدرไซجمی برای مدرنسازی ارتش و ارتقای توان رزمی است؟ آیا این طرحها صرفاً جنبههای اقتصادی دارند و موانع مشکلات اقتصادی را برطرف میکنند؟ آیا این طرحها نشاندهنده ی یک توجه جدی به رفاه و آسایش نیروهای نظامی است؟
**راهحلهای بالقوه**
اعتبارسنجی طرحها و برنامهها برای اطمینان از درستی و اثر بخشی آنها ضروری است. همچنین حمایتهای سیاسی و مالی از این طرحها در اولویت قرار گرفتن باید برای اطمینان از موفقیت این طرحها در راهیابی به اهداف زیربنایی مورد توجه قرار گیرد.