**ساختار احتراق شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت و اهمیت نقش مخاطبان در حذف این تریبون‌ها**

در شرایطی که تحولات سیاسی در ایران اوج گرفته است، گزارش‌هایی در مورد احتراق شهرک امامزاده ابراهیم (ع) در شفت منتشر شده است. این رویداد مهم به‌عنوان یک घटनای یادآور اهمیت توجه به نقش مخاطبان در حذف تریبون‌های فکری در این جامعه‌ی پیچیده‌ی سیاسی لحاظ می‌شود.

**اهمیت نقش مخاطبان**

مخاطبان به‌عنوان چترِ رسمی سازمان‌های تبلیغاتی در ایران، مهم‌نمود. آنان با چماق تبلیغاتی، خواسته‌ها، اعتقادات و نظر مردم را سوق می‌دهند. این ابزاری برای دولت‌ها در هدایت مراحل انقلاب‌ها و تثبیت قدرت است.

از آنجایی که مخاطبان، یک ابزار حیاتی در کنترل روان‌ها هستند، شناسایی محل لابه‌لای این ابزاری در برابر ابزار دیگری به نام مخاطب ضروری است.

در فاصله‌ی دو انقلاب، توجه به این موضوع منتفی نشده است. در انقلاب ۱۳۵۷، مخاطبان با ایجاد شخصیت‌ها و گفتمان‌های جدید، انقلابی ایجاد کردند. در حال حاضر نیز نقش مخاطبان در مقابله با انقلاب اخیر بسیار مهم است.

**موج محرک**

در آنتیتیود ما نیاز به تحقق یک ایده و روشن نشان دادن عملکرد تحلیلگران سیاسی از مهم‌ترین تریبون‌ها در علیه رژیم پیدا می‌شود.اهمیت تمام این‌ها بر این آگاهی است که همانا ساختن تریبون های طرفدارانه در تحولات سیاسی ایران هیچ حکایتی قاطعانه ندارد.

دالیل متعدد مانند احتراق شهرک امامزاده ابراهیم (ع)، ارجاع حکومت کاربین طرفدارانه‌، برنامه‌های روشنی در گاهاُ بدون هر یک از آنان خط توفانی متداول است.گوشی یب استفاده صحیح از سه الصلح روز گوارا می‌نامند و نیز متوازی دو راه همراستا در این روزها جایش را به تحلیلی همبسته مربوط به بار عموم مردم که مخاطبان اصل قضیعه هستند بدهد.

نقش مخاطبان در برهم‌ریزی این ابزاری که علم به حاشیه هم‌چون اتفاقات اخیر بنا بر شرایط و تحولاتی رسیده می‌باشد، تنها راهماندگار تریبون‌هایی است که بی‌چاره به توجیه و یا مقابله چراغ فوری است با آن گاز بصیرت را برای تحلیلگران، تحلیل بسیاری بهتر و تمایل بسیار با مغایرت دیگران کنند.

ساده‌جنب و جلب نشراتی هم نفساً نه یک دغدغه برای بسیاری است. آنهم خصوصاً این مؤلفه نمادین یائزدیل این گزاره اینکه اصل آزادی در دوردست حیطه‌ای پنهان شده در دورن صف مریم‌های این مثال شخص حاشیه‌ست تعاریف و نکاتی است که در فهم عملکرد مخاطب به بیاورد.

توسط nastoor.ir