**فیلم سینمایی «موسی کلیمالله (ع)» با فروش بیش از ۲۵ میلیارد تومانی به پرفروشترین فیلم غیرکمدی امسال تبدیل شد**
در نیمه دوم سال ۱۴۰۱، پس از یک رقابت سرسختانه، فیلم سینمایی «موسی کلیمالله (ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا به عنوان پرفروشترین فیلم غیرکمدی امسال دست یافت. با فروش بیش از ۲۵ میلیارد تومان در.box OFFICE کشور، این فیلم جدیدترین ساخته ابراهیم حاتمیکیا به عنوان یکی از موفقترین فیلمهای سینمایی در زمینه تاریخی دست به دامن میانندگان تبدیل شد.
**بررسی فیلمنامه و کارگردانی**
فیلمنامه «موسی کلیمالله (ع)» توسط ابراهیم حاتمیکیا و سیدمحمود رضوی تدوین شده است و با الهام از روایات دینی، این اثر گویای غالباً نقدهای اجتماعی و فلسفی است که در جهان امروز ایران دیده میشود. به این سبب، فیلم سینمایی «موسی کلیمالله (ع)» را میتوان به عنوان یک اثر هنری برای خروج از دنیای پیچیده و تیره خشکی زندگی رهایی بخش به شمار آورد.
در این عرصه هم اثر «موسی کلیمالله (ع)» با مردمی که با آشفتگی و لجبازیهای سیاسی در ایران پیروز شده بودند زندگی میکند و به مرز تکبازی گام میزند، اما در درونش هنرمندی به خود میبخشد تا از تحولات و پیچیدگی های ایران بازی کند و برای آن که بتواند با تماشاگر ارتباط برقرار کند با یک چهره البته به نظر میاننده در زندگیشان جلوهگر شود.
**تولید و برداشت از فيلم**
برآورد فروش ۲۵ میلیارد تومانی فیلم سینمایی «موسی کلیمالله (ع)» هنایی است که در بافت اجتماعی زندگی میکند و مردم ایران را در برابر خشکی و ناممکنی زندگی خود قرار میدهد و در ظرف کنونی پیچیده اقتدارگرایی قرار دارد که یکپارچگی آن با هیچ صدایی و بیان صحیح و ایجاب آمیز قادر به رهایی و امعان در مشکلات آن نیست و خود را در میان آن تنگNamespace شدهاست.
**خلاصه**
فیلم سینمایی «موسی کلیمالله (ع)» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا و تهیهکنندگی سیدمحمود رضوی پس از عرضه در سینماها و در بخش فیلمهای ایرانی چهلوسومین دوره جشنواره فیلم فجر، براحتی برای رسانه تبدیل به یکچنین و یکی از پرفروشترین فیلمهای سینمایی ایران شد.
“-rounded.FlatStyleobjPHPExcel که در منابع ادبی اسلامی است، فیلم سینمایی «موسی کلیمالله (ع)» با وجود تاریخی که در زمانی سیاه و سرکوب گران به بار آمده (اسلامом) وجود داشته، یک چیرگی به عرصه زندگی است که بر تن جامعه موجود چنگ زده است، یک خوف نیست بلکه برای تشکیل و هدایت به وجود آمده است.