یک تحقیق تازه بر روشی که رژیم‌های کم کربوهیدرات می‌توانند خطر سرطان روده را افزایش دهند، تحقیق کرده است. در این تحقیق، محققان از موش‌ها استفاده کردند و آن‌ها را با رژیم‌های مختلف تغذیه کردند تا ببینند آیا باکتری‌ها و رژیم‌های غذایی بر تخریب DNA و پیشرفت سرطان روده اثر می‌گذارند یا خیر.

مواد غذایی و رژیم‌های مختلف می‌توانند تأثیر خاصی بر باکتری‌های روده بگذارند. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که نوع رژیم غذایی انتخابی می‌تواند بر خطر سرطان روده تأثیر بگذارد.

نتایج این تحقیق نشان داد که یک نوع باکتری، Escherichia coli (E. coli)، تحت تأثیر منفی رژیم‌های کم کربوهیدرات قرار می‌گیرد. در واقع، در موش‌هایی که این رژیم را دریافت می‌کردند، پولیپ‌های خطرساز سرطان روده به‌سرعت ظاهر شد.

در این مطالعه، محققان سه رژیم غذایی مختلف و سه سویه باکتری را بررسی کردند تا تأثیر آن‌ها بر روده را بررسی کنند. سه رژیم غذایی بر روی موش‌ها پرورش داده شدند و آن‌ها برای ۱۶ هفته تحت زیرساخت‌های رژیمی مختلف قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تنها یک نوع باکتری تحت رژیم کم کربوهیدرات، پولیپ‌ها را به وجود آورد.

همچنین محققان دریافتی‌اند که باکتری ” E. coli” که رژیم‌های کم کربوهیدرات است، این بیوتای خاصی را در رژیم‌های کم کربوهیدرات به‌وجود می‌آورد که این باکتری‌ها DNA سلول‌های روده را تخریب می‌کنند و باعث ایجاد پولیپ‌های سرطان‌زا می‌شود.

توسط nastoor.ir