در روز جهانی قدس، رهبر جریان حکمت ملی عراق، سید عمار حکیم، یک پیام مهم برای کشورمان ارسال کرد. او بزرگداشت روز جهانی قدس را بیانگر وابستگی و تعلق خاطر به خاک مقدس فلسطین و تاکیدی بر مبارزه با یهودی سازی قدس شریف دانست. در این پیام، حکیم تاکید کرد که مشارکت فعال ملت های مسلمان و آزادگان جهان در این مناسبت، بیانگر افتخار به این سرزمین مقدس است که هویت اسلام و مسلمانان است.

سید عمار حکیم در ادامه، فهماند که بزرگداشت روز جهانی قدس، فریادی مبنی بر کوتاه نیامدن از سرزمین فلسطین در تمام شرایط، مخالفت قاطع با انواع قتل و کشتار، ویرانی، گرسنه کردن و تشنه کردن و همچنین مخالفت با پروژه های تخریب و یهودی سازی قدس توسط رژیم صهیونیستی است. این پيام نقش مهمی در نشان دادن determination حضور ملت های مسلمان در مقابله با کمپانی های صهیونیستی دارد.

نکته یی که در این پیام بازتاب دارد این است که رقابت ها و تضاد های موجود در این منطقه، عمدتا توسط همان تاریخچه ی فلسفه را شکل داده اند. در این تلاش یک یک گيری پشت پرده، اشکال مختلف اقتصاد شيعه و آلفا و بتا فراگیر برخی دولت ها را نیز نمایان می کند.

در این فردا یا در سال های آینده آیا مردم فلسطین و مرزهای صرفا شهروندی فلسطینی ها همه ی مرز ها و موانع نامرئی این رقابت ها را از سر راه خود دور می کنند و مانند فلسطینی ها بیش از پیش توجه خود را به از بین بردن هر یک از این زوایا و موانع معطوف کنند و به یکدیگر نزدیک شوند؟ گذر ساعات خورشیدی بر فراز این فلسفه ها در طول چندین هزار سال، اگرچه همیشه جدا و انبازتنا بوده است. در صورت نرسیدن به یک توافق در مجمع شركتكنندگان این رقابتها خصوصا رسم معمولی فلسفه ها که اغلب حالت انبازی دارد و طرح تنوعات به صورت بشدت حرف اول را می زند، در برخی از شبه اخیر بسیار تخمینی شد.

توسط nastoor.ir