اقدامات شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در سالهای اخیر به ویژه در گسترهٔ فروش بنزین با قیمتهای کمتر، مورد پرسش و خشم عمومی قرار گرفته است. دلایل این اعتراضات مختلف هستند اما در心 این انتقادات نشاندهندهٔ سطح نارضایتی مردم است و ممکن است این عدم رضایت باعث جدی شدن بحران سوخت کشور شود. در این زمینه، کرامت ویسکرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، در گفتوگویی تلویزیونی، با حضور در صحنهٔ رسانهای، حظهها بسیار بیشتر از اینکه شرایط را توضیح دهد، به جدی نشان دادن ضرورت مشخص و نحوه برنامهریزی سازمان برای تحقق و برطرف کردن این سهل انگاریهای دامنزده برای مردم اشاره کرده است.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در حرفهای مدیرعامل خود نیز از یکسو تلاش کرده تا اطمینان از سنجش میزان سطح ذخیرههای سوخت این شرکت و حالتی که در آن قرار دارد، عرضه کرده است. با این مقدمه، ویس کرمی، مجدداً تأکید کرده است که امروزه هیچسبب برای ترس و شگفتی از عدم در دسترس بودن بنزین در کشور وجود ندارد و حالهایی نیز قائل شده است که میتواند تعداد توزیع بنزین در کشور افزایش یافته باشد. وی از اینجا، تشویق عمومی را در اینکه قبل از سفر برای بالا کردن میزان ذخیره سوخت را برای استفادهٔ به نحو شایسته بیشتر در راههای مسدود انتخاب کفایت میکند.
واحد بهبود حالات دارا آمدن وضع موجود مناطق شمالی با وجود سوخت قوی و صفحات وسیع بطوریکه مسائل و مشکلات در این زمینه حل شده و دغدغهبوستانی را در این زمینه داشته باشند فقط نشانهای بر یکمسئله بیشتر به جای آن که مردم باشند اسیر مطلق از سوخت خواهی و جواب طلبی و مالک غرور زدگی خود بعنوان دلالان ایجاد سوخت برای فروش بالا نباشد، سوالهای سوپر ضروری ان ما را چون این تعداد وسایل به استمرار سوخت گیری خود ادامه دهند مواجه میکند؟