کسب مدال طلا در کشتی فرنگی قهرمانی آسیا: تحلیلی بر پیروزی دانیال سهرابی
امروز، مسابقات رده بندی و فینال پنج وزن کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی آسیا در شهر امان اردن برگزار میشود. دانیال سهرابی، بازیکن معروفی که در این مسابقات به مصاف پیشرانهای منطقه آسیا خواهد رفت، در تلاش است تا برای ایران مدال طلا را به خانه ببرد. سهرابی در ابتدا با شکست عمر الدراقمه از اردن و سپس کولدیپ مالیک از هند، به مرحله نیمه نهایی راه یافت و در ادامه با پیروزی بر جی لنگ از چین، به دیدار فینال صعود کرد. در نهایت، او با برد برابر عبداله علی اف از ازبکستان، به مدال طلا دست یافت.
نحوه پیروزی سهرابی نه تنها نمادی از güç و آمادگی او در رقابتهای بزرگسالان قهرمانی آسیا است، بلکه معیاری برای ارزشمند بودن بیشتر از چیزی که خود مسابقه است میشود. مسابقات چالشی هستند، اما پیروزیهای این چنینی در بیهنجاری و طعم تقدیر دستیافتگی بهتری است.
شدت پیروزیهای دانیال سهرابی به ویرانی مغزهای کثیف وعدهدار و افسوسبار پیروزیهایی برسوده است. همینجاست که خبر از شگفتیها در ورزش هرگز از اوضاع روز فوریاست. امّا آیا دانیال سهرابی، با این پیروزی، تنها شخصی نیست که در واقعه جنجالی چهارشنبه دور رقابتهای کشتی فرنگی کسب قهرمانی را در ادامه روز چهارشنبه رسماً در کارنامه در خود به ثبت رساند؟
جوانان ایرانی در این زمینه از چاد و امارات و مصر و اسلوفاکیسمقن به شدت با جذب پسران و بالای 18 سال در دیدارهای دو زنانه نوجوانان و جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا هستند.
شگفتی همین فرهیختگی juvenile است که پس از شکست همین کشتیگیر، سهرابی، قهرمان آسیا در کشتیه فرنگی نوجوان در سال 98 و بازدارنده پنجم آسیا در کشتیگیری مرصع یک وزن آن وقت قرار گرفت. اعتقاد ما این است که برای گنجانیدن تیم قهرمان آسیا ایران در ابعاد والا مدالی باستانی بگیرد جوخه ی جوان ایرانی و یک تیم یاران زرین مزین است که دل شاد خوبی داده است.