رهبر انقلاب اسلامی درباره حضور مردم در جشن پیروزی انقلاب اسلامی فرمودند: میلیونها مردم هر سال ۲۲ بهمن در سرتاسر کشور به خیابانها میآیند؛ آنها اعلام میکنند عید انقلاب را، سالروز انقلاب را، یادبود انقلاب را. این معنایش چیست؟ این معنایش این است که انقلاب، قائم به ایمانهای آحاد مردم است؛ مخالفین با انقلاب، مخالفین با نظامِ برآمدهی از انقلاب، با مردم روبهرو هستند، با مردم طرفند.
پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ نقطه عطفی در تاریخ این سرزمین کهن به شمار میآید.
بیست و دوم بهمن ماه، یادآور حماسهای بیبدیل در تاریخ معاصر ایران است؛ روزی که ملت بزرگ ایران با وحدت، همبستگی و ایمان، بنای استقلال و آزادی را بر پایه ارزشهای اسلامی و ملی استوار ساخت.
مردم ایران اسلامی از همان سالهای نخستین پیروزی انقلاب اسلامی، همواره در راهیپماییهای ۲۲بهمن حضور داشته و در بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، هر سال حماسهای را رقم زدهاند و حوادث روزگار و یا فتنهانگیزیهای دشمنان حتی در دوران جنگ تحمیلی، هیچگاه از گرمای حضور مردم در روزهای سرد بهمن ماه کم نکرده است.
رهبر معظم انقلاب ۲۹ دی ۱۳۸۸ در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفتند: «دههی فجر مثل خیلی از چیزهای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، یک پدیدهی منحصربهفرد است در تاریخ شناخته شدهی ما. این، شعار نیست؛ این درست عین واقعیت است، با مطالعه و با تدبر. چرا منحصربهفرد است؟ همهی انقلابهای دنیا، از وقتی که جریان انقلابها و حضورهای مردمی در تاریخ ثبت شده است، سالگردهائی داشتند و دارند. اینی که این سالگردها به وسیلهی همان عامل و عنصری تجلیل بشود و به یاد مانده بشود که اصل آن حادثه را به وجود آورد، این در تاریخ نظیر ندارد. ببینید انقلابهائی که از آنها چندین سال اثری باقی بود و تحولاتی که یاد آنها در ذهنیت جامعهشان باقی ماند – حالا بعضی از انقلابها و تحولات اجتماعی بعد از مدتی بکل از بین رفت و یاد آنها هم فراموش شد – مثلاً فرض بفرمائید انقلاب اکتبر شوروی که دهها سال وجود داشت، یا یک خرده ضعیفتر از آن، انقلاب کبیر فرانسه و همچنین بقیهی این تحولاتی که یا به وسیلهی انقلابهای مردمی یا شبه انقلابهای مردمی به وجود آمد، در سالگرد آنها – لااقل در سال سوم و چهارم – دیگر خبری از متن مردم نیست، مردم حضور ندارند؛ سالگرد انقلاب را به صورت یک حرکت تشریفاتی انجام میدهند؛ یک عدهای از مسئولین میآیند، میایستند؛ احیاناً رژهی نیروهای مسلح و یک تعدادی هم تماشاچی.
سی سال از انقلاب ما میگذرد. هر سال آن کسانی که سالگرد انقلاب را مجسم کردند، برجسته کردند، جشن گرفتند، آحاد مردم بودند. میلیونها مردم هر سال ۲۲ بهمن در سرتاسر کشور به خیابانها میآیند؛ آنها اعلام میکنند عید انقلاب را، سالروز انقلاب را، یادبود انقلاب را. این معنایش چیست؟ این معنایش این است که انقلاب، قائم به ایمانهای آحاد مردم است؛ مخالفین با انقلاب، مخالفین با نظامِ برآمدهی از انقلاب، با مردم روبهرو هستند، با مردم طرفند».
در همین رابطه مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتوگو با میزان، اظهار کرد: اینک بعد از گذشت چهل و شش سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خودباوری و داشتههایمان را جشن میگیریم.
عضو هیئت رئیسه مجلس ادامه داد: ۴۶ سال پیش ملت بزرگ ایران با ژرف اندیشی و هدایت امام راحل با دست خالی در برابر دشمن ایستادند و اراده کردند که خودکفا و مستقل باشند.
وی ضمن بیان اینکه کشور ایران متعلق به همه ایرانیان با همه نگاههای سیاسی و قومیتی است بیان کرد: ملت ایران با تقدیم هزاران شهید به انقلاب اسلامی همچنان پابرجا ایستاده است و بر سر منافع خود با کسی تعارف ندارد و این عزت باید به نسل جدید منتقل شود.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین موسیپور، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز در گفتوگو با میزان، با بیان اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن یک جشن بزرگ و عید ملت ایران است گفت: این راهپیمایی نمایش قدرت ملی و مانور رزمایش ملت ایران است.
نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیان کرد: ایران از نظر نظامی و دفاعی قوی است و تهدید باید برای همیشه از روی میز برداشته شود ما شاهد ارائه بخشی از قدرت نظامی و دفاعی در رزمایش ارتش و سپاه بودیم که این موارد تنها بخشی از قدرت کشورمان است.
وی ادامه داد: اما قدرت اصلی مردم است و حضور مردم در صحنه تکمیل کننده قدرت نظامی و دفاعی است، ملت ایران در ۲۲ بهمن با حضور خود و و حمایت از آرمانهای امام راحل و شهدا با رهبر فرزانه و حکیم انقلاب نشان میدهند که با تمام مشکلات و گرفتاریها پای کار نظام و انقلاب ایستاهاند.
انتهای پیام/
source