آرمان زرینکوب، کارگردان فیلم سینمایی « ترک عمیق » درگفتکو با خبرنگار دیباچه درباره این فیلم گفت: دغدغه من بیان موضوعات تنهایی و عشق است، ولی این فیلم به غیر از این ماجراها، یک نکته ای راجع به آسیب های اجتماعی داشت ؛ کسانی که متارکه می کنند و با بچه ای نوجوان وارد خانه مرد دیگری میشوند و این هم نگاه و هشداری است که باید مراقب بود تا حاصلش اتفاقات بدی نباشد.
زرین کوب، درخصوص اینکه آیا فیلم های اجتماعی میتواند گره از مسائل و مشکلات اجتماعی باز کند، پاسخ داد: بله صد درصد اما به شرط اینکه به آن فرصت دهند. ما چطوری فیلمساز شدیم ؟ ما از ساخت فیلم های اجتماعی در دهه های گذشته فیلمساز شدیم. به دلیل اینکه فیلم های اجتماعی فراوان و آسیب های اجتماعی با موضوعات مختلف اکران میشود اما متأسفانه امروزه خیلی محدود شده است .
وی خاطرنشان کرد: اگر جوانی بخواهد فیلمسازی یاد بگیرد، اگر بخواهد آسیب شناسی و به جامعه خود کمک کند ،چیزی وجود ندارد و با سینمای کمدی نمیتواند فیلمساز شود . امیدوارم ژانر اجتماعی دوباره احیا شود تا بتوانیم با موضوعات مختلفی از قبیل آسیب های اجتماعی را بسازیم و فیلمسازان ما حرکت کرده، حرف خود را بزنند و تاثیر آن را در جامعه ببینیم.
گفتگو از : مینا قنبری
source