رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) بمپور در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: ۴۹۰ سری جهیزیه با هدف ارج نهادن به سنت حسنه ازدواج و مساعدت به زوج‌های زیر پوشش کمیته امداد به نوعروسان مددجوی این شهرستان اهدا شده است.

شهباز بامری شامگاه یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هر سری جهیزیه شامل ۶ قلم کالای اساسی یخچال، ماشین لباسشویی، تلویزیون، فرش، اجاق گاز و جاروبرقی به ارزش بیش‌از ۳۵۰ میلیون ریال بوده است.

وی بیان کرد: این اقلام به طور خاص انتخاب شدند تا نیازهای اولیه و اساسی یک خانواده برای شروع زندگی مشترک زوجین و ولی نعمتان این نهاد مقدس را به درستی تأمین کند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) بمپور گفت: اقلام خریداری شده، همه از تولیدات مرغوب و باکیفیت داخلی است که ویژه نوعروسان زیر پوشش و برای تشویق آنان به امر مقدس و سنت حسنه ازدواج اهدا شده است.

بنیاد علوی ۸۰۰ طرح اشتغالزایی در خراسان‌شمالی اجرا کرد

مجری بنیاد علوی در چهار شهرستان بجنورد، مانه، سملقان و رازوجرگلان گفت: ۸۰۰ طرح اشتغالزایی در ۹ ماهه امسال با پرداخت تسهیلات کم‌بهره در مناطق شهری و روستایی استان اجرا شد.

جواد عبدی روز جمعه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرح های اشتغالزایی در زمینه‌های مختلف کشاورزی، دامپروری، صنایع‌دستی، و مشاغل خدماتی ایجاد و یا توسعه داده شده است.

وی افزود: طرح های اشتغال با ارایه تسهیلات مالی و آموزش به افراد جویای کار و حمایت از طرح‌های کارآفرینی محقق شده که نقش بسزایی در بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌ها داشته است.

عبدی خاطرنشان کرد: تمرکز بر ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از خانواده‌های کم‌برخوردار از اولویت های بنیاد علوی در سالجاری بود.

ارایه هشت هزار خدمات درمانی رایگان

مجری بنیاد علوی در چهار شهرستان بجنورد، مانه، سملقان و رازوجرگلان گفت: این نهاد در ۹ ماهه امسال با همکاری گروه‌های جهادی هشت هزار خدمات درمانی رایگان در مناطق کم برخوردار ارایه داد.

وی افزود: این خدمات شامل ویزیت دهان و دندان، آموزش و پیشگیری و اهدای مسواک، ویزیت چشم، عمل جراحی چشم، اهدای عینک و مامایی است.

عبدی ادامه داد: در صورت نیاز مراجعه کنندگان مادر به انجام آزمایش های غربالگری این خدمات نیز رایگان ارایه می شود.

توزیع هفت هزار بسته نوشت افزار

وی با اشاره به حمایت از دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار گفت: بنیاد علوی در راستای تامین شرایط بهتر تحصیلی هفت هزار بسته نوشت افزار بین دانش آموزان نیازمند در سالجاری توزیع کرد.

عبدی افزود: این بسته‌ها شامل دفتر، مداد، خودکار، کیف و سایر اقلام آموزشی بوده و در میان دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار و مدارس روستایی توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد علوی قصد دارد دامنه خدمات خود را گسترش دهد و با اجرای طرح های بیشتر در زمینه‌های اقتصادی، اجتماعی، و فرهنگی، نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی اقشار کم‌برخوردار ایفا کند.

بنیاد علوی به عنوان بازوی محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان مسوول پیاده سازی الگوی جامع آبادانی و پیشرفت در مناطق کم برخوردار است.

استان خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد که حدود ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند.

استعلام دهک خانوار از طریق شماره گویا

برای استفاده از این روش باید ابتدا با شماره ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ تماس بگیرید. سپس کد ملی سرپرست خانوار و شماره تلفن‌شان را وارد کنید. به این ترتیب می توانید از دهک خود مطلع شوید.

شماره استعلام دهک بندی یارانه با کد دستوری

اگر می‌خواهید از آخرین وضعیت یارانه خانوار خود، مطلع شوید باید کد دستوری، ستاره ۴ ستاره ۴۳۸۵۷ ستاره کد ملی مربع (#کد ملی*۴۳۸۵۷*۴*) را با شماره تلفن همراه به‌نام خود شماره‌گیری کنید.

نحوه اعتراض به دهک خانوار

با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ ها در سال ۱۳۸۹، دولت هر ماه مبلغ ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر نفر به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌کرد. اما در آخرین تصمیمات، این رقم به ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومان برای هر نفر افزایش یافته است. میزان یارانه اختصاص یافته به خانوارها بر اساس دهک درآمدی تعیین‌شده توسط دولت مشخص می‌شود.

بر این اساس، خانوارهایی که در گروه‌های اول تا نهم قرار دارند، مشمول دریافت یارانه خواهند بود. اما اگر خانوار به دهک دهم منتقل شود، یارانه آن قطع خواهد شد. برای تعیین دهک‌های درآمدی، اطلاعاتی چون تعداد اعضای خانواده، تراکنش‌های بانکی، اطلاعات خودرو و میزان حقوق و درآمد خانوار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ممکن است فردی قبلاً ازدواج کرده باشد اما هنوز از خانواده خود جدا نشده باشد. در این حالت، با توجه به مجموع درآمد، این خانوار ممکن است در دهک دهم قرار گیرد و یارانه آن‌ها قطع شود. این افراد می‌توانند به سامانه حمایت به آدرس hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کرده و درخواست بررسی یارانه خود را ثبت کنند. همچنین، می‌توانند از طریق سایت نوبت‌دهی اینترنتی دفاتر پلیس +۱۰ اقدام کرده و پس از دریافت نوبت، به این دفاتر مراجعه حضوری و نسبت به تفکیک خانوار خود اقدام کنند.

برخی افراد ممکن است کارپرداز یا مدیر خرید باشند و حساب‌های شخصی و تجاری خود را تفکیک نکرده باشند. این افراد باید برای دریافت یارانه، حساب‌های خود را از یکدیگر جدا کنند. همچنین، برخی دیگر ممکن است کارت بانکی خود را به دیگران بدهند و به دلیل تراکنش‌های بالا، در دهک دهم شناخته شوند. این افراد باید آگاه باشند که این اقدام می‌تواند علاوه بر قطع یارانه، عواقب حقوقی نیز برای آن‌ها به همراه داشته باشد.

وزارت رفاه پس از گذشت سه ماه، مجدداً وضعیت مالی این افراد را بررسی می‌کند و در صورتی که حساب‌های آن‌ها تفکیک شده باشد، یارانه آن‌ها واریز خواهد شد. گروه بعدی شامل افرادی است که خودرو خود را به صورت قولنامه‌ای فروخته‌اند. از آنجا که خودرو هنوز فک پلاک نشده و جزو دارایی آن‌ها محسوب می‌شود، این افراد باید با گرفتن نوبت از سامانه نوبت‌دهی تعویض پلاک و مراجعه به مراکز فک پلاک، خودروی فروخته‌شده را از فهرست اموال خود حذف کنند.

گروهی دیگر از افراد وجود دارند که واقعاً درآمد بالایی دارند، اما به دلیل وجود بیماری خاص و پرهزینه یکی از اعضای خانواده، نیاز به حمایت مالی دارند. این افراد نیز مشمول دریافت یارانه خواهند بود، زیرا شرایط خاصی دارند. اگر یارانه آن‌ها قطع شده باشد، می‌توانند با مراجعه به سامانه ثبت شکایت یارانه و اعلام شرایط خود، دوباره مورد بررسی قرار گیرند. در این خصوص، وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی نیز نظارت خواهند داشت.

در تمامی موارد ذکرشده و همچنین در هر شرایطی که فردی خود را مستحق دریافت یارانه بداند و یارانه او قطع شده باشد، می‌تواند به سامانه‌ای که به این منظور ایجاد شده، یعنی سامانه ثبت شکایت یارانه به آدرس hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کند. در این سامانه، افراد می‌توانند نسبت به ثبت درخواست بررسی وضعیت خود اقدام کنند تا دوباره تحت آزمون وسع قرار گیرند و در صورت واجد شرایط بودن، یارانه خود را دریافت کنند.

مراحل پیگیری شکایت یارانه با کد ملی

برای ثبت شکایت یارانه، متقاضی ابتدا باید آدرس سامانه حمایت به نشانی hemayat.mcls.gov.ir را در مرورگر خود جستجو کند تا وارد سایت مربوطه شود.سپس، باید بر روی گزینه “ورود به سامانه” کلیک کند تا به مرحله بعدی منتقل شود.

۱. در این مرحله، کاربر اطلاعات خود شامل کد ملی و شماره همراه را وارد کرده و بر روی دکمه ارسال کد اعتبارسنجی کلیک می‌کند. پس از این اقدام، یک کد به شماره همراه فرد ارسال می‌شود. کاربر با وارد کردن این کد، فرآیند ثبت نام خود در سامانه را تکمیل می‌کند.

۲. اگر کاربر قبلاً در سامانه ثبت‌نام کرده باشد، باید بر روی گزینه ورود کلیک کند. سپس با وارد کردن اطلاعات خود و فشردن دکمه ارسال کد اعتبارسنجی، به مرحله بعدی هدایت خواهد شد.

۳. در مرحله بعد، کاربر با وارد کردن کد، بر روی عبارت “ورود به سامانه حمایت” کلیک می‌کند تا به سامانه ثبت شکایت یارانه دسترسی پیدا کند.

۴. پس از ورود، اگر کاربر نسبت به دهک خود و اطلاعات شناسه اقتصادی و اعضای خانوار که در این صفحه نمایش داده می‌شود، اعتراضی داشته باشد، می‌تواند با ورود به بخش درخواست بررسی، شکایت خود را در مورد قطع یارانه معیشتی ثبت کند.

۵. در این بخش، اگر متقاضی با متن توافق‌نامه موافق باشد، باید تیک مربوطه را فعال کرده و بر روی دکمه ثبت کلیک کند.

۶. در گام بعدی که مربوط به اطلاعات خانوار است، اگر اطلاعات مورد تأیید فرد باشد، باید گزینه “صحیح است” را انتخاب کرده و بر روی دکمه ثبت کلیک کند.

۷. اگر اطلاعات خانوار تأیید نشود، گزینه “صحیح نیست” انتخاب می‌گردد و بعد از تأیید راهنمای نمایش داده شده، بر روی گزینه “ادامه” کلیک خواهد شد.

۸. گام بعدی به اطلاعات خودرو مربوط می‌شود. در صورت تأیید اطلاعات، کاربر باید گزینه “صحیح است” و “درخواست بررسی ندارم” را انتخاب کند. اگر اعتراضی دارد، گزینه‌های دیگر را انتخاب کرده و در نهایت بر روی دکمه ثبت کلیک می‌کند.

۹. مرحله بعدی به اطلاعات واریز و خرید متقاضی اختصاص دارد و مرحله ششم مربوط به اطلاعات درآمد خانوار است. سپس گام بعدی به شرایط خاص مربوط می‌شود، که شامل وضعیت اقتصادی خانوار در اثر بیماری پرهزینه یکی از اعضا است. مرحله هشتم نیز مربوط به تعهدنامه است. در صورتی که فرد با متن آن موافق باشد، باید بر روی گزینه “ثبت و ادامه” کلیک کند تا وارد گام نهایی شود. در مرحله پایانی، کد رهگیری برای فرد نمایش داده خواهد شد.

شماره تلفن اعتراض به قطع یارانه نقدی

گاه ممکن است فردی به امکانات لازم، از جمله دسترسی به اینترنت، دسترسی نداشته باشد تا بتواند شکایت خود را از طریق سامانه ثبت کند یا از دهک‌بندی خود مطلع شود. به همین دلیل، دستگاه‌های مربوطه تدابیری را اتخاذ کرده‌اند تا متقاضیان بتوانند با استفاده از تلفن گویا و کد دستوری، از آخرین وضعیت دهک‌بندی خانوار خود مطلع شوند. همچنین، فرصت اعتراض به دهک‌بندی یارانه نیز برای افراد فراهم شده است.

تلفن اعتراض به قطع یارانه معیشتی شماره ۰۲۱۶۳۶۹ است که افراد می‌توانند با آن تماس بگیرند. همچنین، برای استعلام وضعیت یارانه خانوار، می‌توانند از کد دستوری *۴*۴۳۸۵۷* کدملی # استفاده کنند. لازم به ذکر است که برای استفاده از کد دستوری، شماره همراه باید متعلق به کد ملی سرپرست خانوار باشد. در مورد کودکان تازه متولد شده نیز نگرانی وجود ندارد و به محض ثبت اطلاعات آن‌ها در ثبت احوال، یارانه به آن‌ها تعلق خواهد گرفت.

source

توسط nastoor.ir