عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به مصوبات حمایتی مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۴ در حوزه سلامت، گفت: مجلس برای نخستین بار در لایحه بودجه ۱۴۰۴، ضمن شغل محسوب کردن دستیاری پزشکی، ۸۰ همت را به دانشگاههای علوم پزشکی برای پرداخت مطالبات اختصاص داد و سازمان غذا و دارو را مکلف به ایجاد ذخیره ۶ ماهه دارو و ملزومات پزشکی ضروری و سازمان برنامه و بودجه را مکلف به اختصاص اعتبارات ناشی از نوسانات ارزی به وزارت بهداشت کرد.
به گزارش خانه ملت، سید جلیل میرمحمدی میبدی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی مصوبات بسیار خوبی را در حوزه سلامت در لایحه بودجه ۱۴۰۴ تصویب کرده است، گفت: بر اساس یکی از مصوبات؛ دولت مکلف شد از محل فروش سهام شرکتهای دولتی، ۸۰ همت برای پرداخت مطالبات دانشگاههای علوم پزشکی اختصاص دهد و این مهم باید حداکثر تا مهرماه تعیین تکلیف شود و از طریق فروش سهام به واسطه سازمان خصوصی سازی این مبلغ در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
وی افزود: این حکم برای نخستین بار توسط مجلس در لایجه بودجه پیش بینی شده و در گذشته چنین مصوبهای نداشتیم و باعث میشود بخش قابل توجهی از بدهی بیمارستانها به ویژه بیمارستانهای دولتی و علوم پزشکی تهاتر و پرداخت شود و کمیت و کیفیت خدمات رسانی در حوزه درمان به ویژه به بیماران نیازمند ارتقا یابد.
میرمحمدی ادامه داد: مجلس مانند سالهای گذشته اعتباراتی را برای پرداخت بخشی از هزینههای بیماران صعب العلاج و خاص در لایحه بودجه ۱۴۰۴ پیش بینی کرده و صندوق بیماران خاص و صعب العلاج میتواند با قوت و قدرت از طریق بیمههای سلامت و تامین اجتماعی به بیماران ارائه خدمت کند.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس دوازدهم یادآور شد: همچنین بر اساس یکی از دیگر مصوبات بودجهای مجلس؛ ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی به منظور پرداخت مطالبات اختصاص یافت.
میرمحمدی با یادآوری اینکه مجلس برای نخستین بار در لایحه بودجه ۱۴۰۴ دستیاری پزشکی را شغل محسوب کرد، گفت: بر اساس مصوبه مجلس، رزیدنتها و دستیاران پزشکی مشمول قانون تامین اجتماعی میشوند و دستیاری به عنوان شغل محسوب و این مدت زمان فعالیت دستیاری در سابقه کاری آنها قید میشود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم، با اشاره به پایداری سهم سلامت از یک درصد مالیات بر ارزش افزوده در لایحه بودجه ۱۴۰۴، افزود: بر اساس مصوبه مجلس؛ مقرر شد یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده به صورت مستقیم از خزانه داری به حساب وزارت بهداشت واریز شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختصاص ۱۱ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای دارو و کالاهای اساسی در لایحه بودجه ۱۴۰۴، ادامه داد: اصرار داشتیم که از این مبلغ ۳.۵ میلیارد یورو برای دارو پیش بینی و نشان دار شود، اما در نهایت اجازه مدیریت اعتبارات را در اختیار دولت قرار دادیم.
وی با اشاره به دیگر مصوبه مجلس برای مکلف کردن سازمان غذا و دارو به ایجاد ذخیره ۶ ماهه دارو و ملزومات پزشکی ضروری بر اساس فهرست مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: این حکم برای نخستین بار در لایحه بودجه ۱۴۰۴ گنجانده شد و سازمان برنامه و بودجه هم مکلف شد اعتبارات لازم ناشی از نوسانات ارزی را در اختیار وزارت بهداشت قرار دهد.
انتهای پیام/
source