بیانیه گام دوم انقلاب سرمایه‌ای است که جز با گفتمان انقلاب، اندیشه‌ورزی و نظریه‌پردازی محقق نخواهد شد 

رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم مؤسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه بیانیه یک سرمایه و پتانسیلی است که شور و تحول و هویت انقلابی را در جامعه و جوانان ما ایجاد خواهد کرد گفت: این مهم جز با گفتمان انقلاب، اندیشه‌ورزی و نظریه پردازی محقق نخواهد شد.

خبرگزاری میزان

نشست خبری فراخوان همایش علمی «حلقه‌های میانی؛ پیشران جامعه‌پردازی در نظام انقلابی» صبح امروز سه‌شنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۳ به مناسبت فرارسیدن سالگرد صدور بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبر معظم انقلاب برگزار شد.

در این نشست رسانه‌ای حجت‌الاسلام و المسلمین علی ذوعلم، رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم مؤسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بیان کرد: این مرکز در سال ۹۹ تشکیل و تلاش شد تا بیانیه گام دوم را که ابعاد علمی دارد را تشریح کند.

وی افزود: این بیانیه جز با گفتمان انقلاب و اندیشه‌ورزی و نظریه‌پردازی آن محقق نخواهد شد.

رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم با تاکید بر اینکه برای بیانیه باید کار فکری انجام دهیم تصریح کرد: این دیدگاه باید در ذهن آحاد جامعه شکل بگیرد و طی ۶ سال گذشته به‌واسطه جوانان و دانشجویان دغدغه‌مند امور مختلفی انجام شد.

وی با بیان اینکه مجمع تشکل‌های گام دوم از جمله اموری است که انجام شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی ذوعلم تصریح کرد: اینکه این بروکراسی به یک نظام دیوانی انقلابی تبدیل شود و چه ویژگی‌هایی آن را در خدمت مردم قرار می‌‌دهد توسط رهبر انقلاب عنوان شد و ان پیشرفتن به سمت یک نظام انقلابی و تحول انقلابی است که امر ساده‌ای نیست و مستلزم عزم راسخ در راس نظام دولتی و اداری کشور است.جوانانی که امروز مشغول فعالیت هستند معمولا در نظام دیوانی کشور دچار مشکل می‌شوند، اگر به حلقه‌های میانی به عنوان پیشران معتقدیم باید زمینه‌ساز حرکت حلقه‌های میانی پیشران باشیم.

رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم با تاکید بر اینکه باید ایده‌های نو را جمع‌آوری کنیم و سپس تجربه‌ها را به کار ببندیم گفت: تبیین حلقه میانی به درستی انجام نشده است. مفهوم آن پویاست و ایستا نیست و پیگیری خطوط اصلی انقلابی را کمک‌رسان خواهد بود.

حجت‌الاسلام ذوعلم ادامه داد: نباید بین دولت و ملت شکافی وجود داشته باشد و حلقه‌های میانی ابزار ارتباطی بین دولت و ملت است چرا که حاکمیت دینی ذاتا مردمی است.

وی افزود: باید هم به سراغ دستگاه‌هایی چون آموزش و پرورش، اموزش عالی و… رفته و هم در مناطق و استان‌های مختلف بر حسب اقتضائات آن اقلیم ببینیم در این خصوص چه فعالیتی می‌توان انجام داد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اظهار داشت: الگوهای متعددی از حلقه‌های میانی می‌توانیم داشته باشیم و تجربه‌ها را بازخوانی کنیم و ایده‌ها باید کاملا ایرانی اسلامی باشند.

رئیس اندیشگاه بیانیه گام دوم مؤسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه مقوله چالش‌ها از مباحث بسیار مهم این همایش است، تصریح کرد: در بحث چالش‌ها یک آسیب‌شناسی میدانی داشته باشیم، یکی از مشکلات دولتی و یا کارمند شدن حلقه‌های انقلابی است و مردمی بودن آن باید حفظ شود.

بیانیه گام دوم یک سرمایه و پتانسیلی است که شور و تحول و هویت انقلابی را در جامعه و جوانان ما پیشران خواهد بود و همه آنچه نیاز روز جامعه ماست توسط رهبر حکیم انقلاب به شکل درخشان مطرح شده است. امیدوارم بتوانیم دلالت‌های علمی بیانیه را تشریح کنیم.

انتهای پیام/

source

توسط nastoor.ir