توضیحات اسلامی درباره بازدید گروسی از برخی مراکز هسته‌ای

رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه بازدید گروسی از برخی تاسیسات و مراکز هسته‌ای طبق پروتکل‌های داخلی بوده است، گفت: ما در اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها قدرتمندانه حرکت می‌کنیم و تعللی نداریم.

خبرگزاری میزان

بنابر گزارش خانه ملت، ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست امروز یکشنبه ۲۷ آبان ماه کمیسیون، گفت: در بخش اول جلسه رئیس سازمان انرژی اتمی میهمان کمیسیون بود و گزارشی از آخرین وضعیت پیشرفت‌های هسته‌ای و سفر مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران ارائه کرد.

وی افزود: در این جلسه رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد، برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای مطابق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها در جریان است. همینطور تاکید کرد که مسیر جمهوری اسلامی ایران تعاملی است، اما اگر آژانس و شورای حکام تقابل کنند ما هم در چارچوب‌های خودمان اقدام تقابلی نشان خواهیم داد و اگر قطعنامه جدیدی علیه ایران صادر شود، حتماً اقدامات بلادرنگ خواهیم داشت.

رضایی ادامه داد: در ادامه جلسه رئیس سازمان انرژی اتمی به سفر گروسی به تهران اشاره و گفت که بازدید ایشان از برخی تاسیسات و مراکز هسته‌ای طبق پروتکل‌های داخلی بوده است، همینطور گفت که در اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها قدرتمندانه حرکت می‌کنیم و تعللی نداریم.

وی با اشاره به گزارش رئیس سازمان انرژی گفت: امروز این سازمان تبدیل به یک سازمان صنعتی شدن است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اکثریت اعضای کمیسیون از اجازه بازدید به آقای گروسی از مراکز هسته‌ای، انتقاد کردند و تاکید شد که همه تعاملات فراتر از پادمان با آژانس باید متوقف شود. همچنین بر لزوم ایجاد بازدارندگی تأکید کردند.

وی گفت: در بخش دیگری از این جلسه لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت و گزارشی درحضور نماینده نهاد‌های مختلف ازجمله وزارت امور خارجه، وزارت دادگستری، سپاه، بسیج و بخش‌های دیگر استماع شد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس تاکید کرد: بر اساس این گزارش نزدیک به یک میلیون و ۹۵ هزار نفر یعنی ۴۷ درصد ایرانیان خارج از کشور در ۱۲ کشور آمریکایی، یک میلیون ۹۸۴ هزار نفر معادل ۲۹ درصد در کشور اروپایی، ۵۵۷ هزار نفر در ۳۳ کشور عربی و آفریقایی و ۳۸۹ هزار نفر که قریب ۱۰ درصد از مهاجران ایرانی هستند در ۳۰ کشور آسیایی و اقیانوسیه حضور دارند و از این تعداد حدود ۹۶ درصد جمعیت مهاجران ایرانی را شاغلان با مهارت متوسط و بالا تشکیل می‌دهد و ۲۵ هزار نفر پزشک، ۵۶ هزار نفر مهندس و ۸۰۰۰ نفر محقق ایرانی در خارج از کشور حضور دارند.

رضایی، گفت: در نهایت بعد از بحث و بررسی اعلام نظر اعضای کمیسیون با اکثریت آرا این لایحه یعنی لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور جهت بررسی بیشتر به کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شد.

انتهای پیام/

source

توسط nastoor.ir