اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار
۱۳:۲۹ – ۱۹ آبان ۱۴۰۳
شفیعی اظهار کرد: سرشماری کشاورزی اساس تمام برنامهریزیها در بخش کشاورزی است و هدف از آن تهیه چارچوبی آماری و گردآوری اطلاعات در تمامی سطوح جغرافیایی از جمله روستاها و واحدهای تولیدی است تا بتوانیم برای تولید در بخش کشاورزی برنامهریزی کنیم.
وی ادامه داد: اگر آمار دقیق نباشد تولید مناسب به سادگی به دست نمیآید از این رو تمامی برنامهریزیها بر مبنای دادههای آماری صورت میگیرد و امیدواریم این دادهها برای بخش کشاورزی استان مفید و موثر باشد.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی به موضوع بروز بودن آمار و اطلاعات در این بخش اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت امنیت غذایی که مستقیم بر سفره مردم اثر میگذارد ضروری است که برنامهریزیهای ما در مرحله اول تولید به صورت کلان و سپس در حوزههای مختلف برای استانهای گوناگون انجام شود.
شفیعی گفت: اطلاعات آماری از طریق سامانه پهنهبندی که به صورت خوداظهاری است ثبت میشود. هر پهنه، کارشناس مختص به خود دارد و هرگونه تغییر در بهرهبرداری در این سامانه اعمال میشود بنابراین اطلاعات جهاد کشاورزی به صورت سالانه بروز میشود و اینکه سرشماری هر ۱۰ سال یکبار انجام میشود به معنای قدیمی بودن اطلاعات ما نیست زیرا از طریق سامانه پهنهبندی، سرشماری سالانه زنبورعسل و سایر روشها این دادهها بروز میشوند.
وی با اشاره به اینکه سرشماریها بهصورت خوداظهاری انجام میشود افزود: در سرشماری کشاورزی عمدتاً اطلاعات دامداریهای سنتی، ماکیان، دامهای بومی و سنتی جمعآوری میشود و امیدواریم بهرهبرداران با ارائه اطلاعات صحیح و بدون نگرانی از شایعاتی در مورد مالیات و یارانه ما را همراهی کنند. فعالیتهای تولیدی در بخش کشاورزی از مالیات معاف هستند و بهرهبرداران باید بدانند که این اطلاعات کاملاً محرمانه است و در مرکز آمار ثبت میشود تا برای برنامهریزی منطقهای، تامین نهادهها و موارد دیگر به کار گرفته شود. هرچقدر این آمار واقعبینانهتر باشد برنامهریزیها دقیقتر خواهد بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی بر ضرورت همکاری دستگاههای اجرایی در تامین امکانات مورد نیاز سرشماری عمومی کشاورزی سال ۱۴۰۳ استان تاکید کرد.
فتحزاده اظهار کرد: سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در تمام نقاط روستایی و واحدهای بهره برداری کشاورزی از ۱۲ آبان ماه امسال در استان شروع شده است و به مدت ۴۵ روز انجام خواهد گرفت.
وی افزود: در این مدت اطلاعات مربوط به واحدهای بهره برداری در ۹ بخش محصولات تولیدی مرتبط با بخش کشاورزی جمعآوری میشود.
بر اساس ماده ۸۱ قانون مالیات درآمد حاصل از کلیه فعالیتهای کشاورزی، دامپروری، دامداری، پرورش ماهی و زنبور عسل و پرورش طیور، صیادی و ماهیگیری، نوغان داری، احیای مراتع و جنگلها، باغات اشجار از هر قبیل و نخیلات از پرداخت مالیات معاف است.
source