آیت الله کعبی:
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تولید قدرت را واجب شرعی و نفسی دانست و گفت: جهاد دفاعی بدون تولید قدرت ممکن نیست و هر کسی که در تولید قدرت کوتاهی کند مقصر است و مسئله فلسطین نباید به هر قیمت ممکنی فراموش شود.
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیتالله عباس کعبی عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در جمع طلاب و فضلای مدرسه تخصصی فقه و اصول امام رضا علیه السلام با پاسخ به برخی شبهات درباره محور مقاومت، اظهار داشت: ما در وضعیت جهاد فی سبیل الله هستیم و دقیقا مثل زمان هشت سال دفاع مقدس هر کس باید نسبتش را با جبهه تعریف کند.
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: در این شرایط خاص باید همگان به ویژه محور مقاومت در صحنه و میدان باشند و حداقل تحلیل درستی از مسائل داشته باشند و به وظیفه شرعی خود عمل کنند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به عملیات طوفان الاقصی که عملیاتی هجومی و ضربه سنگین نظامی، اطلاعاتی، امنیتی و حیثیتی به رژیم صهیونیستی بود و ابهت آنها فرو ریخت، گفت: طبیعی بود که رژیم صهیونیستی واکنش نشان دهد، حماس این اقدامی را که انجام داد اقدامی مشروع بود.
آیت الله کعبی تولید قدرت را واجب شرعی و نفسی دانست و اظهار داشت: جهاد دفاعی بدون تولید قدرت نمیشود و هر کسی که در تولید قدرت کوتاهی کند مقصر است و قاصر نیست؛ مسئله فلسطین نباید به هر قیمت ممکن فراموش شود جمعه آخر ماه رمضان از طرف امام خمینی(ره) به عنوان روز قدس اعلام شد در روزی که شبش احتمال شب قدر دارد تا سیاست با معنویت و عرفان آمیخته شود.
نائب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر مرکزیت جمهوری اسلامی در محور مقاومت، تصریح کرد: مرجع تقلید بصیر، حکیم، فرزانه و ولی فقیه مفترض الطاعه حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده کل قوای نظام مقدس جمهوری اسلامی است؛ روح اسلام ناب بر پایه مکتب اهل بیت علیهم السلام و همراهی عملی با ولی شرعی است و اگر این همراهی با ولی شرعی باشد خداوند بر مسائل دیگر قلم عفو می کشد.
آیت الله کعبی با اشاره به خدمت عظیمی که مقاومت و شهید سید حسن نصرالله به شیعه کردند، گفت: اکنون در سطح جهان فوج فوج بلکه جمعیت جمعیت شهرها شیعه شدند و جریان مقابل به خاطر اینکه موج تشیع را عامل مقاومت دیدند شروع به مخالفت با جمهوری اسلامی کردند؛ همانگونه که انقلاب اسلامی تشیع را جهانی کرد مقاومت نیز تشیع را جهانی کرد و البته این جهانی شدن اقتضائات خاص خودش را دارد.
source