اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار

حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور با اشاره به آغاز برداشت چین دوم (تابستانه) در باغ‌های شمال از چایکاران خواست با توجه به شرایط آب و هوایی با برداشت به موقع برگ سبز چای در تولید چای خشک کیفی در جهت اعتلای صنعت چای کشور و افزایش مصرف چای داخلی با کیفیت کمک کنند.

او با بیان اینکه برداشت برگ سبز چای هر ساله در ۳ چین بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می‌شود، افزود: چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه تقریبا از اواخر خرداد ماه و چین پاییزه نیز در مهر ماه انجام می‌شود.

رئیس سازمان چای کشور همچنین از رشد ۲۰ درصدی تولید برگ سبز چای طی سال‌های اخیر خبر داد و تصریح کرد: تاکنون بالغ بر ۵۲ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شد که ارزش ریالی این میزان برداشت بالغ بر ۹۰۰ میلیارد تومان بوده است.

۹۰ درصد باغ‌های چای کشور در استان گیلان و ۱۰ درصد دیگر در استان مازندران قرار دارد.

source

توسط nastoor.ir