اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار
اسماعیل پیرعلی اظهار داشت: در حال حاضر ۲۱۰ شرکت فناور و دانشبنیان در استان فعال است که از این تعداد ۷۰ شرکت مجوز از معاونت علمی و فناوری نهاد ریاست جمهوری دارد.
وی افزود: در حال حاضر ۱۰ هکتار اراضی قابل واگذاری به شرکتهای دانشبنیان استان وجود دارد و یک هزار و ۶۲۰ نفر در این شرکتها مشغول فعالیت هستند.
پیرعلی گردش مالی شرکتهای دانشبنیان استان را شش هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: فعالیتهای دانشبنیان در سالهای اخیر در استان توسعه یافته و در شهرهای بروجن و لردگان نیر فعالیت داریم.
وی از اعطای هزار و ۴۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان استان خبر داد و گفت: از این میران ۱۱۰ میلیارد ریال از محل حمایتهای بنیاد برکت، ۱۳۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات پارک علم و فناوری، ۴۸۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات تبصره ۱۸ و ۷۱۰ میلیارد ریال از محل منابع صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است.
پیرعلی از آغاز احداث دو آزمایشگاه زیستفناوری و فضای کشت گلخانه در استان نیز خبر داد و بیان داشت: امید است این دو فضا تا پایان سال تکمیل و تجهیز شود.
بیشتر بخوانید
وی با اشاره به ورود شرکتهای دانشبنیان به زنجیره ارزش تولید ماهیان سردآبی، بادام و گز، تصریح کرد: درصددیم در فرآوری و ورود فناوری (تکنولوژی) نسبت به افزایش کمی و کیفی تولید این محصولات ورود فعالانهای داشته باشیم.
پیرعلی به برنامههای سالجاری پارک علم و فناوری استان نیز اشاره کرد و افزود: مولودسازی صنایع راکد استان، جذب تسهیلات و جذب سرمایهگذار بخش خصوصی، برپایی نمایشگاه فنبازار و راهاندازی خانه خلاق با کمک دانشگاهها از مهمترین برنامههای در دستور کار امسال این نهاد است.
وی توسعه فیزیکی فضای پارک علم و فناوری را از مهمترین ضرورتهای این بخش عنوان کرد و بیان داشت: نیاز است تا اراضی بیشتری در اختیار پارک و شرکتهای دانشبنیان استان قرار گیرد.
پیرعلی ادامه داد: زمینی به مساحت دو هزار مترمربع و با سرمایهگذاری هفت هزار میلیارد ریال برای توسعه فیزیکی فعالیتهای دانشبنیان در استان کلنگزنی شد.
source