اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار
صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به قلع و قمع ۲۸ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان، اظهار کرد: با اجرای حکم تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز، ۶۵ هزار مترمربع از اراضی زراعی و باغی این شهرستان آزاد سازی شد.
او با اشاره به اینکه این احکام در روستاهای علی آباد، تل بیضا، برکه و شاه قطب الدین شهرستان بیضا اجرا شده است، تصریح کرد: این ساخت و سازها شامل دیوارکشی، فنس کشی، ساخت بنا و استخر بوده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه یک مورد از عملیات قلع و قمع اجرای حکم و مابقی در جهت اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی بوده است، تصریح کرد: اجرای این موارد قانونی با همکاری رئیس دادگستری شهرستان بیضا، فرماندهی نیروی انتظامی و کارشناسان امور اراضی انجام شده است.
او با اشاره به افزایش نظارت گشتهای امور اراضی در ایام آغازین سال، افزود: حضور مستمر گروه گشت امور اراضی این مدیریت از ۲۹ اسفند ماه پارسال تاکنون منجر به صدور ۹ فقره اخطار قانونی و جلوگیری و توقف عملیات ساخت ساز غیرمجاز شد.
مویدی اضافه کرد: به منظور اجرای قانون حفظ کاربری با هرگونه ساخت و سازهای غیرمجاز در خارج از حریم شهرها و طرحهای هادی روستایی بدون دریافت مجوز از کمیسیون تبصره یک و ۴ قانون مذکور ممنوع است و با متخلفان برخورد قاطع میشود.
او تاکید کرد: شهروندان میتوانند هرگونه تخلف و تغییر کاربری غیرمجاز را از طریق تلفن گویای ۱۳۱ و یا تماس با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گزارش دهند تا این موارد در اسرع وقت توسط یگان حفاظت امور اراضی پیگیری شود.
مبارزه با بیماری های غلات در مزارع بیضا ادامه دارد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۳ هکتار از مزارع گندم این شهرستان به منظور مبارزه با بیماریهای غلات، سمپاشی شده است.
صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۳ هکتار از مزارع گندم این شهرستان به منظور پیشگیری و کنترل بیماریهای غلات سمپاشی شده است، اظهار کرد: از این مقدار سمپاشی حدود ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار مربوط به زنگ زرد، ۴۵ هکتار مربوط به سفیدک پودری و ۳۸ هکتار در خصوص بیماری سپتوریوز بوده است و عملیات مبارزه شیمیایی تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد.
او با اشاره به بالا رفتن رطوبت نسبی محیط و مناسب شدن دما (۸ تا ۲۳ درجه سانتیگراد) در ۲ ماه اخیر، افزود: شرایط برای شیوع بیماریهای غلات به ویژه بیماری زنگ زرد به نحو محسوسی بالا رفته است.
مویدی گفت: به محض مشاهده کانونهای اولیه آلودگی توصیه به کانون کوبی با سموم توصیه شده بر اساس دستورالعملهای سازمان حفظ نباتات انجام شده است.
او تصریح کرد: زنگ زرد یا زنگ نواری گندم یکی از بیماریهای مهم مزارع گندم و جو است که در صورت کنترل نکردن، قابلیت اپیدمیهای گسترده را دارد.
مویدی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد عملکرد گندم به ۳ برگ انتهای بوته ارتباط دارد و حفظ این ۳ برگ از اهمیت ویژهای برخوردار است.
بیماری زنگ زرد گندم لکههایی بر روی این برگها ایجاد میکند. حفاظت از این برگها نیز با کاربرد به موقع قارچکشها میسر میشود.
او اظهار کرد: از مهمترین اقدامات کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان بیضا میتوان به برگزاری دورههای آموزشی مبارزه با آفات و بیماریهای زراعی، آموزشهای چهره به چهره و انفرادی، اطلاع رسانی به موقع در فضای مجازی، آگاه سازی کشاورزان از طریق بلندگو در مساجد و دهگردی، بازدیدهای مستمر و پایش روزانه مزارع اشاره کرد.
این مقام مسئول توصیه کرد: کشاورزان در مناطقی که سابقه بیماری وجود دارد، از رقمهای متحمل و گواهی شده استفاده کنند. همچنین تناوب گندم با سایر محصولات غیر میزبان عوامل خسارتزای گندم رعایت شود و از آبیاری غیر ضروری پرهیز کنند.
توزیع بیش از ۴۰۰ تن کالای اساسی طرح تنظیم بازار در نیریز
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیریز گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان ماه مبارک رمضان امسال، ۴۳۲ تن اقلام طرح تنظیم بازار در سطح این شهرستان توزیع شده است.
علیرضا بصیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیریز اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان ماه مبارک رمضان امسال و بهمنظور حمایت از مصرف کنندگان و توزیع صحیح کالاهای اساسی، ۴۳۲ تن اقلام طرح تنظیم بازار در سطح این شهرستان توزیع شده است.
او با بیان اینکه این کالاها پرتقال، سیب، شکر، برنج گوشت قزمز و مرغ منجمد بوده است، ادامه داد: از مقدار ۴۳۲ تن، ۴۳ تن پرتقال و ۲۶ تن سیب به عنوان میوه شب عید در سال جدید توزیع و بقیه شامل ۱۳۶ تن شکر، ۱۶۷ تن برنج، ۱۶ تن گوشت قرمز و ۴۴ تن مرغ منجمد، با توجه به مناسبتهای تقویمی بین موسسات خیریه، بهزیستی، مساجد و هیئتها توزیع شده است.
بصیری گفت: اقلام مذکور توسط مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تخصیص یافت و سپس در کارگروه امنیت غذایی شهرستان فروشگاههای هدف مشخص شدند.
او افزود: این مدیریت در حوزه بازرسی و در قالب گشت مشترک تنظیم بازار با هماهنگی اتاق اصناف، شبکه بهداشت و اداره صمت بر واحدهای عرضه محصولات کشاورزی و نانواییها نظارت داشته است که تا کنون از ۴۰۷ بازدید انجام شده برای ۱۰ واحد، گزارش تخلف، ثبت و به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.
آغاز برداشت غلات از مزارع جویم
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم از آغاز عملیات برداشت غلات در سطح ۳ هزار و ۸۶۵ هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.
حسین وطن دوست مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم با اشاره به آغاز عملیات برداشت غلات در سطح ۳ هزار و ۸۶۵ هکتار از مزارع این شهرستان، اظهار کرد: پیشبینی میشود بیش از ۲ هزار تن جو و ۱۵۰ تن کلزا از این سطح تولید شود.
او بیان کرد: عملیات برداشت جو از حدود ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی و برداشت کلزا از ۶۵ هکتار از اراضی شهرستان جویم انجام میشود.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم ادامه داد: ارقام جو تولید شده در مزارع غالبا جو محلی و در بعضی مزارع رقم تروپی است و ارقام کلزا تولید شده شامل تراپر و هایولشا ۵۰ است.
وطن دوست اضافه کرد: محصول جو تولیدی به منظور تهیه علوفه، خوراک دام و تامین بذر شهرستان جویم و شهرستانهای اطراف استفاده میشود و محصول کلزا به مراکز خرید فعال شهرستان تحویل داده و به کارخانههای دانههای روغنی ارسال میشود.
source