اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار
سازمان بینالمللی نجات کودکان اعلام کرد حدود 250 هزار کودک افغانستانی پس از بازگشت اجباری از پاکستان با کمبود سرپناه، غذا و دسترسی به آموزش مواجه هستند.
نظرسنجی این سازمان نشان میدهد که 99 درصد خانوادههای اخراج شده از پاکستان، غذای کافی برای خوردن ندارند.
این سازمان در گزارشی اظهار داشت از اردیبهشت سال گذشته که دولت اسلامآباد روند اخراج اجباری افغانها را آغاز کرد تاکنون 520 هزار شهروند افغانستان به کشورشان اخراج شدهاند.
این سازمان مدافع حقوق کودکان تاکید کرد تقریبا نیمی از بازگشتکنندگان، کودکان هستند که از گرسنگی رنج میبرند.
بر اساس این گزارش، حدود سه چهارم بازگشتکنندگان و خانوادههای جوامع میزبان، برای اینکه کودکان خردسال بتوانند حداقل در دو روز هفته گذشته غذا بخورند، حجم وعدههای غذایی بزرگسالان را کاهش دادهاند.
حدود چهل درصد از بازگشتکنندگان و خانوادههای جوامع میزبان، مجبور بودهاند حداقل در سه روز از هفته غذا قرض بگیرند یا به دوستان و اقوام خود تکیه کنند.
طبق این نظرسنجی، نزدیک به یک ششم از خانوادههای اخراج شده در خیمه زندگی میکنند و لوازم خانگی بسیار محدودی برای تأمین معیشت خود دارند یا اصلاً وسایلی ندارند.
نظر سنجی نشان میدهد که تنها یک سوم از پناهجویان اخراج شده توانستهاند داراییهای خود را از پاکستان به افغانستان بیاورند.
در همین حال، تقریبا نیمی از بازگشتکنندگان میگویند که در افغانستان شغلی وجود ندارد و 81 درصد نیز هیچ مهارتی برای اشتغال ندارند.
سازمان نجات کودکان میگوید که تقریباً دو سوم (65 درصد) از کودکانی که به افغانستان بازگشتهاند، در مدارس ثبتنام نشدهاند.
ارشاد ملک رئیس سازمان نجات کودکان در افغانستان گفت: خانوادهها تقریبا بدون هیچ چیز به افغانستان بازمیگردند. اکثر آنها برای حمایت از خود به اقوام یا دوستان متکی هستند و این جوامع از قبل منابع کمی برای حمایت از خود دارند.
source