اهمیت سئو و تولید محتوا در کسب و کار

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمان گفت: توسعه کشت‌های گلخانه ای از اهداف وزارت جهاد کشاورزی است که در جنوب کرمان هم به عنوان یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور و دارنده رتبه دوم تولیدات گلخانه‌ای کشور توجه به توسعه کمی و کیفی این گلخانه در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی این منطقه قرار دارد.

آئین افزود: توجه به چالش‌ها و دانش بنیان کردن کشت‌های گلخانه‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که مجموعه همکاران ما در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان با اهمیت دادن به این‌مهم در جهت تامین بخشی از حوزه امنیت غذایی تحقیقات کاربردی را در دستور کار پروژه‌های تحقیقاتی خود قرار داده اند.

وی با اشاره به اینکه فقط در ۴ محصول خیار، گوجه فرنگی، فلفل و بادمجان (که بیش از ۱۳ هزار هکتار سطح زیر کشت این محصولات در جنوب کرمان است) سالانه بیش از یک و دو دهم همت ارز از کشور جهت خرید بذر خارج می‌شود، خود گویای هزینه‌های بالایی جهت تامین و انتقال بذر به داخل کشوراست.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی جنوب استان کرمان گفت: یک تیم متشکل از ۱۰ نفر از محققان جوان جیرفتی مرکز تحقیقات طی مدت ۴ سال اقدام تحقیقاتی موفق شدند به بذر هیبرید انواع فلفل دست پیدا کنند.

خانم دکتر رودباری سر تیم تحقیقاتی محققان جوان هم گفت: با توجه به کار شبانه روزی این تیم تحقیقانی در مدت ۴ سال فعالیت بر روی نمونه‌های خارجی بذر هیبرید توانستیم ۱۰ رقم بذر را استخراج و به مرحله کشت و تولید برسانیم.

وی با اشاره به اینکه در شرایط عادی می‌بایست در طول ۸ سال این کار تحقیقاتی را به سرانجام می‌رساندیم، افزود: با توجه به اقلیم جیرفت و تامین بودن شرایط آب و هوایی مناسب در طول فصل‌ها توانستیم با انجام اقدامات آزمایشگاهی و میدانی در طول ۴ سال، ۱۰ نمونه بذر فلفل دلمه ای، کاپی و شمشیری را تولید و با تولید نهال و کشت در بستر گلخانه برداشت موفقیت آمیزی را داشته باشیم.

 سر تیم تحقیقاتی تولید بذر هیبرید عنوان کرد: با توجه به اقدامات فنی صورت گرفته روی بذر‌ها، این نمونه‌ها در مقابل مشابه خارجی خود از نظر کمی و کیفی رقابت خوبی را داشتند که یکی از مزایای تولید بذر هیبرید در داخل جلوگیری از ورود آفت‌ها به کشور است و امنیت غذایی در درون کشور را در پی خواهد داشت.

source

توسط nastoor.ir