در بین,”);
جنگ اسرائیل علیه فلسطین و مقاومت لبنان در حال حاضر در پیچ و خماتی جدی تر از قبل فرو رفته است. مقاومت فلسطین با زیانهای سنگین مضاعف شده است، در حالی که مقاومت لبنان نیز برای دومین بار پایگاه نظامی “میرون” را هدف قرار داده است. همچنین مقاومت در عراق، پایگاههای آمریکایی در این کشور و سوریه را هدف قرار میدهد.
در صد و نهمین روز تجاوز اسرائیل به نوار غزه، وقایعی وحشتناک رخ داده است. عملیات کیفی مقاومت فلسطین در خان یونس، ۲۴ کشته را برای “ارتش” اسرائیل به همراه داشت. این تعداد بیشترین تعداد تلفات روزانه ارتش اسرائیل از آغاز جنگ تاکنون بوده است.
مقاومت اسلامی در لبنان، برای دومین بار از زمان آغاز جنگ، عملیاتی را با هدف قرار دادن پایگاه نظامی “میرون” انجام داده است، در حالی که مقاومت اسلامی عراق، به هدف قرار دادن پایگاههای آمریکایی در عراق و سوریه ادامه میدهد.
ناصر اللحام، تحلیلگر المیادین در امور فلسطین و منطقه، درباره عملیات ویژه مقاومت فلسطین در خان یونس، که توسط گردانهای شهید عزالدین قسام علیه ارتش رژیم اسرائیل انجام شد، گفت: “حکومت اسرائیل با این حملات، دستخوش تغییرات جدی شده است. نابرابری باعث شده است تا با افزایش روزانه تلفات ارتش، حساسیت بین المللی به تجاوز اسرائیل افزایش یابد و همچنین فشار بر نتانیاهو را افزون نماید.”
اللحام تاکید کرد: “هر عملیاتی که موفقیت آمیز باشد، منجر به دهها تلاش برای انجام عملیات مشابه و همزمان خواهد شد. این مورد، افزایش بیدержавه و پس از آن پیگیری روزانه مقاومت را تضمین میکند. کشته شدن سربازان اسرائیلی به این شیوه، باعث میشود تا بقیه گروهانهای مقاومت نیز پا جای پای آنها بگذارند.”
اللحام در مورد ضعف سیاسی بنیامین نتانیاهو در داخل خاطرنشان کرد که او در حال از دست دادن بلوک رای جناح راست، احزاب راست و حریدیم مذهبی است که موقعیت او را در هر انتخابات آتی بسیار تضعیف خواهد کرد.
جبهه لبنان و فلسطین
در خصوص جبهه لبنان و دومین حمله مقاومت اسلامی به پایگاه نظامی “میرون”، تحلیلگر المیادین، به مجموعهای از نکات پرداخته و میگوید: “اولاً این عملیات بیانگر ورود پایگاه “میرون” به بانک اهداف معمول مربوط به عملیات ترور است. ثانیاً این عملیات در پاسخ به ترور شهدای غیر لبنانی در خاک لبنان انجام شده است که این یک تغییر اساسی در قوانین درگیری است، زیرا مقاومت خود را متعهد میداند که به هدف قرار دادن لبنانیها در خارج از کشور یا مبارزان مقاومت در خاک لبنان پاسخ دهد.”
نکته سوم مربوط به تأثیر زیاد این عملیات بر سطح جنگ روانی رسانهای است، زیرا در شرایطی که مدیریت جنگ اسرائیل به دنبال متقاعد کردن شهرک نشینان برای بازگشت به شهرکهای مرزی است، این عملیات انجام شده و یکی از مهمترین مراکز نظامی اسرائیل در شمال را هدف قرار داده است تا به شهرک نشینان بگوید که این ارتش قادر به محافظت از خود نیست، چه رسد به اینکه از شما محافظت کند.
بمباران پایگاههای اشغالگر آمریکا و رژیم اشغالگر توسط عراق
عبدالله بادران، مدیر دفتر المیادین در بغداد، در قرائتی از نقش عراق در صحنه مقاومت، معتقد است که پس از فروپاشی اسرائیل در ۷ اکتبر، مقاومت اسلامی در عراق مسئول رساندن پیامی قوی به دولت آمریکا با هدف قرار دادن پایگاههای آن در عراق و سوریه است.
همانطور که بادران میگوید پیام این است که: “اسرائیل دیگر قادر به حفظ منافع شما در منطقه نیست، اما شما باید تاوان حفاظت از آن را بپردازید.” وی افزود: “مقاومت در عراق، از زمان مشارکت در حماسه طوفان الاقصی، هدف استراتژیک خود را اعلام کرده است که آن، رفع کامل محاصره نوار غزه، کمک رسانی و آغاز اعطای حداکثر آزادی به مردم این کشور برای ورود و خروج از آن هستند.”
وی نیز تصریح کرد که مقاومت متقاعد شده است که توانمندیهای آن در محور قوی و فشارآور است و میتوان تا زمان خروج نیروهای آمریکایی از منطقه و نه فقط از عراق، از آن برای حملات دردناک حداکثر بهرهبرداری کرد.
نزار عبود، مدیر دفتر المیادین در نیویورک، نیز به نوبه خود سه شنبه ۲۳ ژانویه را روز سیاهی برای اسرائیل پس از ۷ اکتبر دانست. این امر بر دیپلماسی آمریکا که با مخالفت شدید کشورهای غربی و نه تنها روسیه و چین در مواضع خود در حمایت از نسل کشی “اسرائیل” مواجه است، تأثیر تعیین کنندهای خواهد داشت.
در عمل این حملات، بنیانهای مقاومت فلسطین را شل کرده اند. با این حملات دیگر از حال دور نمی ماند و با گسترش رمزهای مقاومت بجای انجا رفتن به موضوع چالشی روی آورد و در ذهن بصیر انسان ها دیگر از حال دور نم نرفته است.”