محققان کشف جامعی در زمینه تولید شکر کم کالری آلولوز را اعلام کرده‌اند. آلولوز قند طبیعی نادری است که بعضیا برای جایگزینی شکر معمولی استفاده می‌کنند. یکی از دلایل اینکه آلولوز تاکنون به‌عنوان جایگزین کاملی برای ساکارز در نظر گرفته نشده است، آن است که تولید آن نسبت به ساکارز گران‌تر است. کشف جدید محققان احتمالا راهی برای کاهش هزینه تولید آلولوز می‌شود و بنابراین می‌تواند به تولید مقرون‌به‌صرفه آن کمک کند.

آلولوز با نام قند بدون چربی دی-پسیکوز نیز شناخته می‌شود و یک قند طبیعی نادر است که می‌تواند جایگزینی مناسب برای ساکارز باشد. این قند طعم، بافت و عملکرد مشابه ساکارز را دارد و برای کسانی که به دنبال کاهش مصرف شکر هستند، گزینه مناسبی است. آلولوز می‌تواند برای مبارزه با دیابت نیز مفید باشد زیرا باعث تحریک عادت‌های غذایی سالم و ایجاد محیطی برای مصرف سالم و مقرون‌به‌صرفه قند و پروتئین می‌شود.

محققان با فعال کردن یک فرایند طبیعی در یک میکروارگانیسم، یک روش با بازدهی و خلوص بالا برای تولید قند دی-پسیکوز ابداع کرده‌اند. این روش بسیار مهم است زیرا احتمالا باعث کاهش هزینه تولید آلولوز می‌شود و بنابراین می‌تواند به تولید مقرون‌به‌صرفه این محصول کمک کند.

روند حاضر حاصل تلاش‌های هنگفت گروه تحقیقاتی باشد که می‌کوشند برای نخستین بار می‌توانند‌ آلولوز را به‌طور مقرون‌به‌صرفه تولید کنند. در دوره‌ای نه چندان دور، تولید این قند در جهان به صورت دوره‌ای انجام می‌شد و تولیدکنندگان مجبور به جستجوی زمان‌هایی بودند که به راحتی تولید آن را انجام دهند. با این نحو، تولید بالقوه این قند از نصف تولید جهانی کاهش می‌یابد.

همچنین ظهور این فناوری جدید می‌تواند حاوی پیامدهای مثبت برای صنعت شربت یا شربت سفت باشند. به‌جز اینکه حالا ما می‌توانیم این قند را در مراحل اولیه بسیار مقرون‌به‌صرفه تولید کنیم، این فناوری همچنین می‌تواند از تولید فراورده‌های مایع و شربت یا شربت سفت، در تلاش برای توسعه ترکیبات سرسویی استفاده شود.

در این(fieldName والإستم إلى _TypeId()-ield.optString(Unknown(“?td econom]

توسط nastoor.ir